Eženi Bušar – Nova kraljica belog sporta!

Eugenie-Bouchard-img12138_668

Teniski ekspert Sem Duval je izjavio za mladu Kanađanku da ima potencijal da nadmaši Glamur Marije Šarapove i da pomuti slavu Ane Ivanović.

Do pre nekoliko dana samo su strastveni zaljubljenici u tenis čuli za Kanađanku Eženi Bušar.

Mlada 19-godišnja teniserka je napravila podvig na Australijan Openu i došla do polufinala savladavši Anu Ivanović.

TENNIS-WTA-JPN

Smeši joj se dobra karijera, kako na terenu tako i van njega, zbog njene lepote i gracioznosti. Rođena Montrealka ima sve preduslove da nadmaši slavu, lepotu i bogatstvo Ane Ivanović i Marije Šarapove.

Osvojila je juniorsko prvenstvo Vimbldona 2012. godine, a svojom pojavom privlači veliku pažnju. Ima i svoje verne navijače koji je prate na svakom turniru.

Ona ima sve, ima ličnost, ima igru, ima izgled. Ona tečno govori dva jezika (engleski i francuski). Ona je vrlo specifična. Ima potencijal da nadmaši glamur Marije Šarapove, najbogatije sportistkinje svijeta koja je prošle godine zaradila 29 miliona dolara“, reči su teniskog eksperta Sema Duvala.

Eugenie-Bouchard2

Bušar je rođena 25. februara u Montrealu, ima tri sestre, uključujući i bliznakinju. Živi u komšiluku kanadskog premijera Brauna. Omiljeni muzičari su joj Džastin Biber i Džej Zi. Voli da ide u šoping, da čita i pliva.

Mlada Kanađanka je pre Australijan opena bila 31. na WTA listi, a sasvim sigurno će posle pobede nad Anom Ivanović u četvrtfinalu skočiti među prvih 20.

Komentari

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Help desk software